Veel gestelde vragen

FAQ

 

veel gestelde vragen faqfaq

 

Is Betrouwbaarkopen.nl een keurmerk? –> Nee, Betrouwbaarkopen.nl controleert puur op een aantal wettelijke eisen waaraan een webshop moet voldoen. Bij ons gaat het om de betrouwbaarheid. Een Keurmerk daar in tegen bemiddelt bij conflicten en is strenger qua eisen, vandaar de hogere kosten die zij hanteren.

Zijn alle webshops die op Betrouwbaar kopen vermeld staan echt betrouwbaar? –> Alle webshops worden grondig gecontroleerd alvorens ze vermeld worden, verder voeren wij ook periodieke controles uit, echter blijft het altijd een moment opname.

Zijn de reviews op Betrouwbaarkopen.nl echte reviews? –> Betrouwbaar kopen is een onafhankelijke partij tussen de consument en de webshophouder, alle reviews op onze site zijn echt.

Waarom aanmelden bij Betrouwbaar kopen? –> Betrouwbaar kopen controleert je webshop en bij goedkeuring word de betreffende webshop gepromoot op Betrouwbaarkopen.nl en op social media, dit alles voor een laag bedrag per jaar.

Als een webwinkel een keurmerk heeft dan is die toch betrouwbaar? –> In principe wel (afhankelijk van welk keurmerk) maar het keurmerklogo kan nagemaakt worden of niet geldig zijn, Betrouwbaarkopen.nl controleert de geldigheid en echtheid van het keurmerk.

Als consument kan je toch ook zelf controleren of het om een betrouwbare webshop gaat? –> Dat kan zeker, het is alleen best tijdrovend om alles uit te zoeken en klanten zoeken graag op de juiste prijs en willen dan direct bij een betrouwbare webshop uitkomen.

 

Op betrouwbaarkopen.nlĀ staan alleen gecontroleerde webwinkels waar consumenten met een gerust hart aankopen kunnen doen!

Heeft u ook nog vragen? neem gerust contact met ons op via het contactformulier