Veel gestelde vragen

FAQ

 

faq

 

Is Betrouwbaarkopen.nl een keurmerk? –> Betrouwbaarkopen.nl controleert op een aantal wettelijke eisen waaraan een webshop moet voldoen, maar voornamelijk op betrouwbaarheid van een webwinkel. De meeste Keurmerken kijken alleen naar de wettelijke regelgeving, verder zijn zij veel duurder.

Zijn alle webshops die op Betrouwbaar kopen vermeld staan echt betrouwbaar? –> Alle webshops worden grondig gecontroleerd alvorens ze vermeld worden, verder voeren wij ook periodieke controles uit, echter blijft het altijd een moment opname.

Zijn de reviews op Betrouwbaarkopen.nl echte reviews? –> Betrouwbaar kopen is een onafhankelijke partij tussen de consument en de webshophouder, alle reviews op onze site zijn echt.

Waarom aanmelden bij Betrouwbaar kopen? –> Betrouwbaar kopen controleert je webshop en bij goedkeuring word de betreffende webshop gepromoot op Betrouwbaarkopen.nl en op social media, dit alles voor een laag bedrag per jaar.

Als een webwinkel een keurmerk heeft dan is die toch betrouwbaar? –> In principe wel (afhankelijk van welk keurmerk) maar het keurmerklogo kan nagemaakt worden of niet geldig zijn, Betrouwbaarkopen.nl controleert de geldigheid en echtheid van het keurmerk.

Als consument kan je toch ook zelf controleren of het om een betrouwbare webshop gaat? –> Dat kan zeker, het is alleen best tijdrovend om alles uit te zoeken en klanten zoeken graag op de juiste prijs en willen dan direct bij een betrouwbare webshop uitkomen.

De kosten bij Betrouwbaarkopen.nl zijn veel lager als bij een ander keurmerk terwijl er ook een strenge controle is hoe kan dat? –> Wij hebben geen dure website en kantoorpand, en doen alles in eigen beheer. 

 

 

Op betrouwbaarkopen.nl staan alleen gecontroleerde webwinkels waar consumenten met een gerust hart aankopen kunnen doen!

Heeft u ook nog vragen? neem gerust contact met ons op via het contactformulier

× Stel je vraag via Whatsapp