Werkwijze aanmelding Betrouwbaarkopen

Werkwijze voor aanmelding op Betrouwbaarkopen.nl

 

U kunt het aanmeldformulier hier downloaden  of via de email aanvragen, LET OP! Sla het formulier eerst op uw eigen pc daarna kunt u het ingevulde formulier via de mail of per post naar ons terugzenden.

Zodra het volledig ingevulde formulier door ons ontvangen is gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om te beoordelen of uw webwinkel geschikt is voor vermelding op www.betrouwbaarkopen.nl wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen een beslissing omtrent de aanmelding te geven.

Indien de betreffende webwinkel door ons goedgekeurd wordt dan zal deze binnen enkele dagen vermeld worden op www.betrouwbaarkopen.nl mocht het zijn dat er nog verbeterpunten toegepast moeten worden alvorens de vermelding plaats kan vinden dan krijgt u hier ruimschoots de tijd voor, kunt u of wilt u de aangegeven verbeterpunten niet uitvoeren dan wordt uw webwinkel niet vermeld en bent u uiteraard ook geen kosten verschuldigd.

1 jaar vermelding

De vermelding geld steeds voor de duur van 1 jaar (of door een onderling afgesproken andere periode) en zal steeds automatisch verlengt worden. Opzeggen is mogelijk tot 4 weken voor afloop van je huidige lidmaatschap.

Laat de consumenten zien dat je een correcte webwinkel runt en meld jouw webwinkel ook aan op www.betrouwbaarkopen.nl

Aanmelden kunt u via het AANMELDFORMULIER

× Stel je vraag via Whatsapp